Tipi Tent Kind

Published Jun 19, 22
7 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Coleman 6p Tent

Deze wordt vaak gebruikt als stijlvolle entree bij een evenement of ter promotie van producten. De is een mooie podiumtent die voor diverse doeleinden ingezet kan worden. Er kan maximaal een podium van 6×4 onder gezet worden en door de zwarte kleur is deze ook goed uit te lichten. van het merk Spantec uit het franse deel van België. rooftop tent decathlon.

Dit punttentkenmerkt zicht door een spansysteem met spankabels waardoor ze zeer snel opgebouwd kunnen worden (party tent decathlon). Daarnaast hebben genoemde tenten een ronde buizenframe, wat de flexibiliteit ten goede komt. We kunnen ze koppelen met een waterdichte regengoot. Wij hebben voor onze pagodetent ook diverse vloeren, die lijken op een cassettevloer maar het is eigenlijkeen houten systeemvloer.De pagodetent is de meest gebruikte tent voor luxe fairs, braderieën en markten. In zeker 35% van de gevallen kiest men dan voor de 5×5, omdat het de ideale maat blijkt ten zijn. Wij hebben op dit moment de beschikking over 34 van dergelijke tenten, mocht u er toch meer willen huren dan kunnen wij bij een betrouwbare partner inhuren (schaduw tent strand).

In 2010 werd 90% van het type pagodetent na de verhuur direct weer schoon gemaakt om de netheid te garanderen, Alleen dan kan je profileren als leverancier voor trouwerijen en luxe feesten en mooie gelegenheden. Maar waar moet je nu goed op letten bij de verzorging van een complete feest - rain tent.

Wij hebben grote en kleine maten de kleinste partytent is 4×4 meter en de grootste feesttent is 10×72 meter. Bel ons voor het juiste advies (strech tent). Er zijn heel veel soorten; van klein tot groot in de tentverhuur, van eenvoudige tot luxe overkapping. De soort partytent hangt sterk af van het einddoel en de ondergrond.

In de partyverhuur branche onderscheiden we de volgende soorten tenten. De tijdslijn kent een bewogen geschiedenis. U zult denken dat dit is ontstaan in Rotterdam of Den Haag (piquet tent). Maar dee grondlegger van de huidige partytenten zoals we die we nu kennen is De Boer Tenten uit Alkmaar. Deze wereldberoemde pionier begon al in 1924 met partyverhuur in de regio Amsterdam.

Camping Aan Zee België Met Tent

Daarbij ging het nog om zware canvas zeilen, waarbij de opbouw een hels karwei was. In 1936 deed het PVC-doek zijn intrede in de verhuur branche - sailcloth tent. Het PVC-doek had de volgende voordelen: Licht gewicht, Licht doorlatend In alle kleuren verkrijgbaar, Makkelijk in aluhal frame tent te plaatsen 12 jaar later in 1948 werd in Utrecht voor aluhal de cassettevloer uitgevonden, dat was een hele stap voorwaarts en was zeker voor die tijd een hyper moderne tent.

Die stilte werd in 1992 doorbroken door de opkomst van overkappingen met harde pvc zijwanden waardoor deze wind en waterdicht gemaakt konden worden (tipi tent indianen). In 1996 ontwikkelde Röder tenten opac zeilen, welke als voordeel heeft dat het geen licht doorlaat. Tegenwoordig hebben 50% van alle partytenten dit materiaal. De laatste jaren winnen de transparante dakzeilen in populariteit en inmiddels heeft 14% van de partyverhuur bedrijven dit product in het assortiment opgenomen.

Dat komt door de relatieve hoge aanschaf prijs. De keuze om te huren is dan ook snel gemaakt. Daarnaast is het opbouwen van de tenten, zeker als leek, een tijdrovend en zwaar karwei. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 80% van de particulier de verhuur verkiest boven de aanschaf ervan (opblaas tent).Party Regelaar Party Verhuur heeft al sinds 2001 een website met daarop het volledige verhuur aanbod. Vaak is het wel verstandig een locatiebezoek aan te vragen met een aantal verhuurders. Kortom de partyverhuur is het beste alternatief als u ruimte te kort komt. Starshades Pagode Aluhal Partytentschaartenten Legertenten Spantenten Tipitenten Waar moet je nu op letten als je besluit een partytent te gaan huren.

Want een grootschalig evenement stelt hele andere eisen dan bij een trouwerij. Bij een bruiloft huren ze bijvoorbeeld vaak voor de Starshades, terwijl de huur van een Aluhal favoriet is bij bedrijfsevenementen. De volgende zaken zijn belangrijk bij het uitzoeken van een geschikte tent: aantal personen tot 500 gasten benodigde oppervlakte tot 2000 m2 ondergrond van gras tot asfalt soort vloer (vanaf €2,40 per m2) transport kosten (€0,60 per km) breedte van de partytent (tot 10m) lengte van de tenten (tot 60m) zijwandhoogte (tot wel 4m) doorloophoogte (minimaal 2,25m) nokhoogte tot (6m) kwaliteit klasse (1 t/m 5) De opbouw zit vaak bij de prijs inbegrepen, maar het is raadzaam dat wel even na te vragen, alvorens u tot de beslissing overgaat.

Mocht u ook zelf voor de opbouw zorg dragen dan moet u zich wel realiseren dat u dan verantwoordelijk bent voor de verankering ervan. Mocht de tent wegwaaien dan bent u verantwoordelijk. De opbouw van de tenten kunt u dan ook het beste door de verhuurder laten doen. Het voordeel daarvan is ook dat u kunt genieten van uw feest of evenement.

24 Mx Tent

Aarzel niet want het opbouwen van de partytent is voor ons zeer eenvoudig te realiseren. Zoals eerder al aan bod kwam, is de ondergrond van de locatie voor uw partytent bepalend voor de verankering van de tent. Zo worden de volgende behandelingsmogelijkheden het meest gebruikt: Gras haringen (gratis) Betongewichten (€30,00 per gewicht) Tent t-haringen (35 cm) (goedkoop) Groote haringen (50% sterker) .

Maar u moet zich eerst de vraag stellen of u uberhaupt een houten vloer in uw overkapping nodig heeft, want dat is niet in alle gevallen noodzakelijk. Mocht u voor de volle 100% zekerheid kiezen dan is een houten stelvloer raadzaam. Die is beter dan de houten vlondervloer. Die houten vloer wordt namelijk los op de vloer gelegd zonder dat hij waterpas wordt gemaakt.Daarnaast heeft u bij een houten systeemvloer altijd een vlakke ondergrond, waardoor u zelfs op een bouwterrein een groot feest kunt geven. Daarnaast bied die vloer een goede basis voor het leggen van tapijt in de tenten. Wij hebben sinds 2004 kunststof evenementenvloeren van het merk Rola-track. Die vloer is verkrijgbaar voor €2,50,- per vierkante meter.

Nog even de verschillende vloeren op een rij: Houten vlondervloer Kunststof evenementenvloer Houten systeemvloer Stelvloeren Onze partytenten kunnen worden voorzien van nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers. Welke maat u ook heeft, wij kijken naar juiste aantallen voor de strikte veiligheidsmaatregelen. Zo hebben onze veiligheidscertificaten zoals het partytent m2 certificaat. Omdat wij werken met uitsluitend de beste kwaliteit tenten, verhuren wij partytenten van de volgende leveranciers: Spantech Röder Haltech Roder HTS Ecotent Tentenkrekels De boer Alkmaar Intertent Beverwijk Er zijn een aantal beurzen waar we een graag geziene leverancier van onze partytent zijn.

Showmansshow Innocence Best of events Festivak Op de camping komen we tenten tegen in allerlei soorten. Zo kan er aan een caravan of vouwwagen een voortent geplaatst worden. Maar de meest bekende overkapping is toch wel de koepelversie, die ook wel bungalowtenten genoemd wordt (deryan tent). Wat veel mensen niet weten is dat deze ook zeer geschikt zijn als luivel aan een camper.Opmerkelijk is dat 56% van die artikelen zoals haringen, scheerlijnen, rubbers, ritsen ecotoiletten, de hele vakantie ongebruikt blijven liggen. Dat blijkt uit onderzoek gehouden in 2010. Een tent bestaat meestal uit stokken en het doek. Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. ronde tent. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Ter-Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Taxi Ruiter

Published Oct 01, 23
5 min read

Green Motorhome

Published Sep 30, 23
5 min read

Taxi Hoogezand

Published Sep 30, 23
2 min read